.209,11.631-11.633c0-3.497-1.578-6.602-4.022-8.732v-10.67h7.91c4.471,0,8.108,3.637,8.108,8.108V191.497z">

Ürün ve Üretim Kalitemiz

PROBİYOTİK BAKTERİLER 

Endüstriyel bakteriler: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında kullandığımız probiyotik bakteriler doğal kaynaklardan elde edilmiştir. Son kullanıcının damak zevkine uygun lezzet için  uygun bakteri mixi  ar-ge çalışmalarımızla belirlenmiştir. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.

Ev tipi bakteriler : Tirşik çorbasını evde yapmak isteyen müşterilerimiz için geliştirilmiştir. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır. 

TİRŞİK PANCARI 

Tirşik pancarı ormanlık alanlardan hijyen şartlarda ve biyoçeşitlilik gözetilerek özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır. Vakum paketleme yöntemiyle ambalajlanmaktadır. Çiğ ve derin soğukta dondurulmuş (Freeze-dried) olarak iki ayrı ürün olarak sunulmaktadır.

TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ

Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve el değmeden tam otomatik olarak paketlenmektedir. Diğer temel öğe yoğurt anlaşmalı olduğumuz mandırada firmamıza özel “doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt” olarak üretilmektedir. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Döğme buğdayı da aynı şekilde yerli ürün olarak değirmenden temin edilmektedir. Tuz olarak doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır. 

AMBALAJ

Çorbanın ambalajlanmasında kullanmış olduğumuz kapaklı doypak paket 3 katmanlı bir yapıya sahip olup gıda için özel olarak üretilmiştir. Yüksek aseptik özelliğe sahiptir. Çok kullanımlı olması nedeniyle mutfağınızda daha sonra farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. 

Para Birimi Seçimi Yapınız
TRY Türk lirası