Şifa Kaynağı

  • Tirshelle Classic Pure
    New

    Tirshelle Classic Pure

    0 out of 5

    Klasik / Classic/Klassisch

    Tirşik pancarından postbiyotik çorba -Post-biotic Soup from Arum maculatum -Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

    Lactobacillus acidophilus/Lactiplantibacillus plantarum

    Lacticaseibacillus rhamnosus/Lactobacillus kefiri

    Bifidobacterium animalis subsp.lactis

    ……………..

    Fermantasyonun ardından ısıl işlem uygulanarak son halini almıştır

    It has been finalized by heat treatment after fermentation.

    Nach der Fermentation wurde das Produkt durch Erhitzung fertiggestellt.

    Doğal bileşenlerden üretilmiştir.

    Made from natural ingredients.

    Hergestellt aus natürlichen Zutaten.

    Katkı maddesi içermez.

    No additives.

    Ohne Zusatzstoffe.

    Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

    You can consume the product cold or heated.

    Kann warm oder kalt verzehrt werden.

    Alerjen bildirimi / Allergen Decleration.

    Allergenhinweis

    Süt Ürünleri İçerir. Contains dairy products.

    Enthält Milchprodukte.

    Gluten İçerir. Contains gluten.

    Enthält Gluten.

    www.abakatech.com.tr

    @abakalifepoint

    YouTube/Facebook/Instagram/Tiktok

    Tirşik pancarından postbiyotik çorba

    Post-biotic Soup from Arum maculatum

    Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

    İÇİNDEKİLER/INGERIDENTS/ZUTATEN

    Su/Water/Wasser 

    Tirşik Pancarı/Cuckoo-pint/ Aronstab (Arum spp.) (%11)

    Yoğurt/Yoghurt /Joghurt (%11)

    Çiğ Nohut Unu/Chickpea Flour/Kichererbsenmehl (%3)

    Yarma (Dövme) Buğday/Cracked Wheat /Geschroteter Weizen (%3)

    Siyez Unu/Einkorn Flour/ Einkornmehl (%1), Tuz/Salt/ Salz (%0.5)

    Probiyotik Starter Kültür/Probiotic Starter Culture/Probiotische Starterkultur

    Menşe: Türkiye

    Product of Turkey

    Herkunft: Türkei

    Son tüketim tarihine kadar serin (23 °C altında) kuru ve ışık almayan ortamda muhafaza ediniz.

    Store in a cool (below 23 °C), dry, and dark place until the expiration date.

    Kühl (unter 23 °C), trocken und lichtgeschützt bis zum Mindesthaltbarkeitsdatum lagern.

    Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3 gün içinde tüketin.

    Refrigerate after opening and consume within 3 days.

    Nach dem Öffnen gekühlt lagern und innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.

    Kapakta şişme fark ederseniz ürünü açmayınız, tüketmeyiniz ve satın aldığınız yere iade ediniz.

    If you notice swelling in the cap, do not open or consume the product, and return it to the place of purchase.

    Wenn Sie eine Aufblähung des Deckels feststellen, das Produkt nicht öffnen oder verzehren und an die Verkaufsstelle zurückgeben.

    Türk Gıda Kodeksine uygundur. Son tüketim tarihi (STT) ve parti no (PN) ambalajın üzerindedir.

    This product complies with the Turkish Food Codex. The Best Before Date and Lot Number are indicated on the package.

    Dieses Produkt entspricht dem Türkischen Lebensmittelkodex. Mindesthaltbarkeitsdatum (MHD) und Chargennummer (PN) sind auf der Verpackung angegeben.

    Ortalama Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için (Per 100g)

    Avarage Nutritional Values

    Durchschnittliche Nährwerte pro 100 g

    Enerji / Energy

    Energie

    Toplam Yağ/Total Fat

    Gesamtfett 

    Doymuş Yağ/Saturated Fatty Acid

    Gesättigte Fettsäuren

    Doymamış Yağ/Unsaturated Fatty Acid

    Ungesättigte Fettsäuren

    Karbonhidrat/Carbohydrate

    Kohlenhydrate

    Tuz,Sodyum / Salt, Sodium

    Salz, Natrium

    Protein/Protein

    Eiweiß

    Şekerler/Sugars

    Zucker

     

    Üretici / Producer/ Hersteller

    Abaka Teknoloji San. ve Tic. Ltd.

    Merkez/HQ/ Zentrale:Osmaniye Teknokent Büyüktüysüz mh. Serdar Yavuzer sk. No:10/12 Türkmen Beldesi/Toprakkale/Osmaniye

    Üretim/Factory/ Fabrik:Kumarlı mh. Toprakkale sk. No:1 Toprakkale/Osmaniye

    İşletme Kayıt No/Enterprise Registration Number/ Betriebsregistrierungsnummer:

    TR-80-K-01019

    Quick View Karşılaştır
  • Tirshelle-Collagen+
    New

    Tirshelle-Collagen+

    0 out of 5

    Kolajen+ / Collagen+ / Kollagen+  

    Tirşik pancarından postbiyotik çorba -Post-biotic Soup from Arum maculatum -Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

    Kolajen Katkılı

    Lactobacillus acidophilus/Lactiplantibacillus. plantarum

    Lacticaseibacillus rhamnosus/Lactobacillus kefiri

    Bifidobacterium animalis subsp.lactis

    ……………..

    Fermantasyonun ardından ısıl işlem uygulanarak son halini almıştır

    It has been finalized by heat treatment after fermentation.

    Nach der Fermentation wurde das Produkt durch Erhitzung fertiggestellt.

    Doğal bileşenlerden üretilmiştir.

    Made from natural ingredients.

    Hergestellt aus natürlichen Zutaten.

    Katkı maddesi içermez.

    No additives.

    Ohne Zusatzstoffe.

    Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

    You can consume the product cold or heated.

    Kann warm oder kalt verzehrt werden.

    Alerjen bildirimi / Allergen Decleration.

    Allergenhinweis

    Süt Ürünleri İçerir. Contains dairy products.

    Enthält Milchprodukte.

    Gluten İçerir. Contains gluten.

    Enthält Gluten.

    www.abakatech.com.tr

    @abakalifepoint

    YouTube/Facebook/Instagram/Tiktok

    Tirşik pancarından postbiyotik çorba

    Post-biotic Soup from Arum maculatum

    Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

    İÇİNDEKİLER/INGERIDENTS/ZUTATEN

    Su/Water/Wasser 

    Tirşik Pancarı/Cuckoo-pint/ Aronstab (Arum spp.) (%11)

    Yoğurt/Yoghurt /Joghurt (%11)

    Çiğ Nohut Unu/Chickpea Flour/Kichererbsenmehl (%3)

    Yarma (Dövme) Buğday/Cracked Wheat /Geschroteter Weizen (%3)

    Siyez Unu/Einkorn Flour/ Einkornmehl (%1), Tuz/Salt/ Salz (%0.5)

    Probiyotik Starter Kültür/Probiotic Starter Culture/Probiotische Starterkultur

    Menşe: Türkiye

    Product of Turkey

    Herkunft: Türkei

    Son tüketim tarihine kadar serin (23 °C altında) kuru ve ışık almayan ortamda muhafaza ediniz.

    Store in a cool (below 23 °C), dry, and dark place until the expiration date.

    Kühl (unter 23 °C), trocken und lichtgeschützt bis zum Mindesthaltbarkeitsdatum lagern.

    Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3 gün içinde tüketin.

    Refrigerate after opening and consume within 3 days.

    Nach dem Öffnen gekühlt lagern und innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.

    Kapakta şişme fark ederseniz ürünü açmayınız, tüketmeyiniz ve satın aldığınız yere iade ediniz.

    If you notice swelling in the cap, do not open or consume the product, and return it to the place of purchase.

    Wenn Sie eine Aufblähung des Deckels feststellen, das Produkt nicht öffnen oder verzehren und an die Verkaufsstelle zurückgeben.

    Türk Gıda Kodeksine uygundur. Son tüketim tarihi (STT) ve parti no (PN) ambalajın üzerindedir.

    This product complies with the Turkish Food Codex. The Best Before Date and Lot Number are indicated on the package.

    Dieses Produkt entspricht dem Türkischen Lebensmittelkodex. Mindesthaltbarkeitsdatum (MHD) und Chargennummer (PN) sind auf der Verpackung angegeben.

    Ortalama Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için (Per 100g)

    Avarage Nutritional Values

    Durchschnittliche Nährwerte pro 100 g

    Enerji / Energy

    Energie

    Toplam Yağ/Total Fat

    Gesamtfett 

    Doymuş Yağ/Saturated Fatty Acid

    Gesättigte Fettsäuren

    Doymamış Yağ/Unsaturated Fatty Acid

    Ungesättigte Fettsäuren

    Karbonhidrat/Carbohydrate

    Kohlenhydrate

    Tuz,Sodyum / Salt, Sodium

    Salz, Natrium

    Protein/Protein

    Eiweiß

    Şekerler/Sugars

    Zucker

     

    Üretici / Producer/ Hersteller

    Abaka Teknoloji San. ve Tic. Ltd.

    Merkez/HQ/ Zentrale:Osmaniye Teknokent Büyüktüysüz mh. Serdar Yavuzer sk. No:10/12 Türkmen Beldesi/Toprakkale/Osmaniye

    Üretim/Factory/ Fabrik:Kumarlı mh. Toprakkale sk. No:1 Toprakkale/Osmaniye

    İşletme Kayıt No/Enterprise Registration Number/ Betriebsregistrierungsnummer:

    TR-80-K-01019

    Quick View Karşılaştır
  • Tirşik-Postbiyotik Çorba-1 L Kavanoz-Klasik-Türkiye'de Bir İlk!

    Tirşik-Postbiyotik Çorba-1 L Kavanoz-Klasik-Türkiye’de Bir İlk!

    0 out of 5

    DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L KAVANOZ-KLASİK

    Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.

    PROBİYOTİK BAKTERİLER 

    Probiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.

    Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.

    TİRŞİK PANCARI 

    Tirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır. 

    TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ

    Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve el değmeden tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Kahramanmaraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmaktadır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır. 

    Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

    Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.

    Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.

    Quick View Karşılaştır
  • Tirşik-Probiyotik Çorba-1 L Doypak Pakette-Püre Formunda-Türkiye'de Bir İlk!

    Tirşik-Probiyotik Çorba-1 L Doypak Pakette-Püre Formunda-Türkiye’de Bir İlk!

    0 out of 5

    DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L DOYPAK PAKETTE-PÜRE FORMUNDA

    • Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.
    • Abaka Teknoloji Osmaniye Teknokentte “Tirşik pancarı-Arum spp. kaynaklı ürünlerin ticarileştirilmesi” projesini yürütmektedir. 
     
    PROBİYOTİK BAKTERİLER 
     
    Probiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.
     
    Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.
     
    TİRŞİK PANCARI 
     
    Tirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır. 
     
    TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ
     
    Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Maraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmıştır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır. 
     
    Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.
     
    Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.
     
    Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.
     
    -Yüksek ambalaj kalitesi: Çorbanın ambalajlanmasında kullanmış olduğumuz kapaklı doypak paket 3 katmanlı bir yapıya sahip olup gıda için özel olarak üretilmiştir. Yüksek aseptik özelliğe sahiptir. Çok kullanımlı olması nedeniyle mutfağınızda daha sonra farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. 

     

    Quick View Karşılaştır