Tirşik Çorbası
Şifa Kaynağı
3 sonucun tümü gösteriliyor
-
Tirşik-Postbiyotik Çorba-1 L Doypak Pakette-Püre Formunda-Türkiye’de Bir İlk!
DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L DOYPAK PAKETTE-PÜRE FORMUNDA
- Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.
- Abaka Teknoloji Osmaniye Teknokentte “Tirşik pancarı-Arum spp. kaynaklı ürünlerin ticarileştirilmesi” projesini yürütmektedir.
PROBİYOTİK BAKTERİLERProbiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.TİRŞİK PANCARITirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır.TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİTirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Maraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmıştır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır.Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.-Yüksek ambalaj kalitesi: Çorbanın ambalajlanmasında kullanmış olduğumuz kapaklı doypak paket 3 katmanlı bir yapıya sahip olup gıda için özel olarak üretilmiştir. Yüksek aseptik özelliğe sahiptir. Çok kullanımlı olması nedeniyle mutfağınızda daha sonra farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. -
Tirşik-Postbiyotik Çorba-1 L Kavanoz-Klasik-Türkiye’de Bir İlk!
DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L KAVANOZ-KLASİK
Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.
PROBİYOTİK BAKTERİLER
Probiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.
Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.
TİRŞİK PANCARI
Tirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır.
TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ
Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve el değmeden tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Kahramanmaraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmaktadır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır.
Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.
Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.
Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.
-
Tirşik-Postbiyotik Çorba-1 L Kavanoz-Püre Formunda-Türkiye’de Bir İlk!
DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L KAVANOZ-PÜRE FORMUNDA
Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.
PROBİYOTİK BAKTERİLER
Probiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.
Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.
TİRŞİK PANCARI
Tirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır.
TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ
Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve el değmeden tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Kahramanmaraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmaktadır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır.
Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.
Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.
Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.