.209,11.631-11.633c0-3.497-1.578-6.602-4.022-8.732v-10.67h7.91c4.471,0,8.108,3.637,8.108,8.108V191.497z">

Tirşik çorbasıyla ilgili bilimsel çalışmalar

TİRŞİK ÇORBASI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Tirşik çorbası post-biyotik kategoride fermente bir üründür. Yüksek anti-oksidan özelliğine sahiptir ve sindirim sağlığına çok güçlü katkı sağlar. Bağışıklık sistemine yaptığı mucizevi etki halk arasında yüz yıllardır bilinmekte ve tecrübe edilmektedir. Öğünde ana yemek olarak tüketilebilen nadir fermente gıdalar arasında yer alır. Şirketimiz tarafından geliştirilen endüstriyel ve ev tipi probiyotik bakteriler doğal ortamlardan GDO etkisine maruz bırakılmadan geliştirilmiş olup T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır. Kendiliğinden mayalamaya göre daha yüksek probiyotik ve prebiyotik etki oluşturur. 

TİRŞİK ÇORBASI HAKKINDA YAPILAN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR VE YAYINLAR

(üzerine tıklayınız)

1.Tirşik çorbasında bulunan anti-oksidan maddeler hakkında araştırma

2. Tirşik, alternatif tıpta şifa kaynağı konulu makale

3. Osmaniye bölgesinden toplanan Tirşik pancarının besin değerleri üzerine yapılan araştırma.

4. Düziçi ilçesinde yapılan tirşik çorbasının besin analizi üzerine yapılmış bir araştırma.

5. Osmaniye bölgesinde yetişen Arum cinslerinin ayrı bir tür olarak kabul edildiği makale.

6. Arum cinslerinin anti-paraziter özellği üzerine bir araştırma.

 

 

 

 

Para Birimi Seçimi Yapınız
TRY Türk lirası