.209,11.631-11.633c0-3.497-1.578-6.602-4.022-8.732v-10.67h7.91c4.471,0,8.108,3.637,8.108,8.108V191.497z">

Compare

Stok Durumu
Açıklama
Diğer Özellikler
Ürün kategorileri
Tirshelle-Collagen+Tirshelle Classic PureTirşik-Postbiyotik Çorba-1 L Kavanoz-Klasik-Türkiye'de Bir İlk!Tirşik Pancarı 500 gr, 1 Adet Tirşik Mayası HediyeTirşik Mayası 12 AdetTirşik-Probiyotik Çorba-1 L Doypak Pakette-Püre Formunda-Türkiye'de Bir İlk!
Stok Durumu

Stokta

Stokta

Stokta

Stokta

Stokta

Stokta

Açıklama

Kolajen+ / Collagen+ / Kollagen+  

Tirşik pancarından postbiyotik çorba -Post-biotic Soup from Arum maculatum -Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

Kolajen Katkılı

Lactobacillus acidophilus/Lactiplantibacillus. plantarum

Lacticaseibacillus rhamnosus/Lactobacillus kefiri

Bifidobacterium animalis subsp.lactis

.................

Fermantasyonun ardından ısıl işlem uygulanarak son halini almıştır

It has been finalized by heat treatment after fermentation.

Nach der Fermentation wurde das Produkt durch Erhitzung fertiggestellt.

Doğal bileşenlerden üretilmiştir.

Made from natural ingredients.

Hergestellt aus natürlichen Zutaten.

Katkı maddesi içermez.

No additives.

Ohne Zusatzstoffe.

Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

You can consume the product cold or heated.

Kann warm oder kalt verzehrt werden.

Alerjen bildirimi / Allergen Decleration.

Allergenhinweis

Süt Ürünleri İçerir. Contains dairy products.

Enthält Milchprodukte.

Gluten İçerir. Contains gluten.

Enthält Gluten.

www.abakatech.com.tr

@abakalifepoint

YouTube/Facebook/Instagram/Tiktok

Tirşik pancarından postbiyotik çorba

Post-biotic Soup from Arum maculatum

Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

İÇİNDEKİLER/INGERIDENTS/ZUTATEN

Su/Water/Wasser 

Tirşik Pancarı/Cuckoo-pint/ Aronstab (Arum spp.) (%11)

Yoğurt/Yoghurt /Joghurt (%11)

Çiğ Nohut Unu/Chickpea Flour/Kichererbsenmehl (%3)

Yarma (Dövme) Buğday/Cracked Wheat /Geschroteter Weizen (%3)

Siyez Unu/Einkorn Flour/ Einkornmehl (%1), Tuz/Salt/ Salz (%0.5)

Probiyotik Starter Kültür/Probiotic Starter Culture/Probiotische Starterkultur

Menşe: Türkiye

Product of Turkey

Herkunft: Türkei

Son tüketim tarihine kadar serin (23 °C altında) kuru ve ışık almayan ortamda muhafaza ediniz.

Store in a cool (below 23 °C), dry, and dark place until the expiration date.

Kühl (unter 23 °C), trocken und lichtgeschützt bis zum Mindesthaltbarkeitsdatum lagern.

Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3 gün içinde tüketin.

Refrigerate after opening and consume within 3 days.

Nach dem Öffnen gekühlt lagern und innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.

Kapakta şişme fark ederseniz ürünü açmayınız, tüketmeyiniz ve satın aldığınız yere iade ediniz.

If you notice swelling in the cap, do not open or consume the product, and return it to the place of purchase.

Wenn Sie eine Aufblähung des Deckels feststellen, das Produkt nicht öffnen oder verzehren und an die Verkaufsstelle zurückgeben.

Türk Gıda Kodeksine uygundur. Son tüketim tarihi (STT) ve parti no (PN) ambalajın üzerindedir.

This product complies with the Turkish Food Codex. The Best Before Date and Lot Number are indicated on the package.

Dieses Produkt entspricht dem Türkischen Lebensmittelkodex. Mindesthaltbarkeitsdatum (MHD) und Chargennummer (PN) sind auf der Verpackung angegeben.

Ortalama Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için (Per 100g)

Avarage Nutritional Values

Durchschnittliche Nährwerte pro 100 g

Enerji / Energy

Energie

Toplam Yağ/Total Fat

Gesamtfett 

Doymuş Yağ/Saturated Fatty Acid

Gesättigte Fettsäuren

Doymamış Yağ/Unsaturated Fatty Acid

Ungesättigte Fettsäuren

Karbonhidrat/Carbohydrate

Kohlenhydrate

Tuz,Sodyum / Salt, Sodium

Salz, Natrium

Protein/Protein

Eiweiß

Şekerler/Sugars

Zucker

 

Üretici / Producer/ Hersteller

Abaka Teknoloji San. ve Tic. Ltd.

Merkez/HQ/ Zentrale:Osmaniye Teknokent Büyüktüysüz mh. Serdar Yavuzer sk. No:10/12 Türkmen Beldesi/Toprakkale/Osmaniye

Üretim/Factory/ Fabrik:Kumarlı mh. Toprakkale sk. No:1 Toprakkale/Osmaniye

İşletme Kayıt No/Enterprise Registration Number/ Betriebsregistrierungsnummer:

TR-80-K-01019

Klasik / Classic/Klassisch

Tirşik pancarından postbiyotik çorba -Post-biotic Soup from Arum maculatum -Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

Lactobacillus acidophilus/Lactiplantibacillus plantarum

Lacticaseibacillus rhamnosus/Lactobacillus kefiri

Bifidobacterium animalis subsp.lactis

.................

Fermantasyonun ardından ısıl işlem uygulanarak son halini almıştır

It has been finalized by heat treatment after fermentation.

Nach der Fermentation wurde das Produkt durch Erhitzung fertiggestellt.

Doğal bileşenlerden üretilmiştir.

Made from natural ingredients.

Hergestellt aus natürlichen Zutaten.

Katkı maddesi içermez.

No additives.

Ohne Zusatzstoffe.

Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

You can consume the product cold or heated.

Kann warm oder kalt verzehrt werden.

Alerjen bildirimi / Allergen Decleration.

Allergenhinweis

Süt Ürünleri İçerir. Contains dairy products.

Enthält Milchprodukte.

Gluten İçerir. Contains gluten.

Enthält Gluten.

www.abakatech.com.tr

@abakalifepoint

YouTube/Facebook/Instagram/Tiktok

Tirşik pancarından postbiyotik çorba

Post-biotic Soup from Arum maculatum

Postbiotische Suppe aus Arum maculatum.

İÇİNDEKİLER/INGERIDENTS/ZUTATEN

Su/Water/Wasser 

Tirşik Pancarı/Cuckoo-pint/ Aronstab (Arum spp.) (%11)

Yoğurt/Yoghurt /Joghurt (%11)

Çiğ Nohut Unu/Chickpea Flour/Kichererbsenmehl (%3)

Yarma (Dövme) Buğday/Cracked Wheat /Geschroteter Weizen (%3)

Siyez Unu/Einkorn Flour/ Einkornmehl (%1), Tuz/Salt/ Salz (%0.5)

Probiyotik Starter Kültür/Probiotic Starter Culture/Probiotische Starterkultur

Menşe: Türkiye

Product of Turkey

Herkunft: Türkei

Son tüketim tarihine kadar serin (23 °C altında) kuru ve ışık almayan ortamda muhafaza ediniz.

Store in a cool (below 23 °C), dry, and dark place until the expiration date.

Kühl (unter 23 °C), trocken und lichtgeschützt bis zum Mindesthaltbarkeitsdatum lagern.

Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3 gün içinde tüketin.

Refrigerate after opening and consume within 3 days.

Nach dem Öffnen gekühlt lagern und innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.

Kapakta şişme fark ederseniz ürünü açmayınız, tüketmeyiniz ve satın aldığınız yere iade ediniz.

If you notice swelling in the cap, do not open or consume the product, and return it to the place of purchase.

Wenn Sie eine Aufblähung des Deckels feststellen, das Produkt nicht öffnen oder verzehren und an die Verkaufsstelle zurückgeben.

Türk Gıda Kodeksine uygundur. Son tüketim tarihi (STT) ve parti no (PN) ambalajın üzerindedir.

This product complies with the Turkish Food Codex. The Best Before Date and Lot Number are indicated on the package.

Dieses Produkt entspricht dem Türkischen Lebensmittelkodex. Mindesthaltbarkeitsdatum (MHD) und Chargennummer (PN) sind auf der Verpackung angegeben.

Ortalama Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için (Per 100g)

Avarage Nutritional Values

Durchschnittliche Nährwerte pro 100 g

Enerji / Energy

Energie

Toplam Yağ/Total Fat

Gesamtfett 

Doymuş Yağ/Saturated Fatty Acid

Gesättigte Fettsäuren

Doymamış Yağ/Unsaturated Fatty Acid

Ungesättigte Fettsäuren

Karbonhidrat/Carbohydrate

Kohlenhydrate

Tuz,Sodyum / Salt, Sodium

Salz, Natrium

Protein/Protein

Eiweiß

Şekerler/Sugars

Zucker

 

Üretici / Producer/ Hersteller

Abaka Teknoloji San. ve Tic. Ltd.

Merkez/HQ/ Zentrale:Osmaniye Teknokent Büyüktüysüz mh. Serdar Yavuzer sk. No:10/12 Türkmen Beldesi/Toprakkale/Osmaniye

Üretim/Factory/ Fabrik:Kumarlı mh. Toprakkale sk. No:1 Toprakkale/Osmaniye

İşletme Kayıt No/Enterprise Registration Number/ Betriebsregistrierungsnummer:

TR-80-K-01019

DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L KAVANOZ-KLASİK

Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.

PROBİYOTİK BAKTERİLER 

Probiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.

Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.

TİRŞİK PANCARI 

Tirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır. 

TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ

Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve el değmeden tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Kahramanmaraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmaktadır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır. 

Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.

Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.

DOĞRANMIŞ TİRŞİK PANCARI 1 Adet Tirşik Mayası Hediye  500 gr / (3 lt Tirşik Çorbası mayalar)

HAZIR MAYA İLE YÜKSEK BESİN DEĞERİ

Starter kültür listesinde yer alan probiyotik bakteriler doğal kaynaklardan elde edilmiştir. GDO içermez, T.C. Sanayi ve Teknoloji bakanlığından onaylıdır. Tirşik çorbanıza sağlık değeri yüksek besin öğeleri katılmasını sağlar, mayalanma işleminde kesin sonuç verir.

PROBİYOTİK BAKTERİ LİSTESİ:

Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactococcus lactis, Bifidobacterium animals, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, prebiyotik lif. 

YÜKSEK HİJYEN STANDARTLARI

VAKUM PAKETLEME // Tazeliğini  korumak  üzere vakum paketleme yoluyla ambalajlanmıştır.

OZON // Ozonlama yöntemiyle yıkanmıştır.

SÜPER İNCE // Endüstriyel yöntemle doğranmıştır. 

TİRŞİK ÇORBASI HAZIRLANIŞI-Yukarıdaki karekodla YouTube videosunu izleyiniz.

Starter kültür şaseyi açıp bir bardak yoğurt içerisine döküp karıştırınız.

Üzerini örterek ya da bir kavanoza koyarak ılık ortamda 8 saat bekletiniz.

İdeal içerik miktarı:

1 kg Tirşik pancarı, 1 lt Yoğurt, 200 gr nohut, 200 gr dövme buğday, 100 gr un, 50 gr tuz, 7 lt su.

İçerik oranlarını kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz. 

Çorba içeriğine önceden beklettiğiniz bir bardak yoğurdu ekleyip kazanın üzerini streçle kapatınız ve örtüyle koruyunuz. Ilık ortamda bekletmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar. 12-14 saat mayalanmanın ardından 2-3 saat kapak kullanmadan pişirim yapınız, başlangıçtaki su seviyesini koruyunuz.

Tirşik nasıl yapılır sayfamızı ziyaret ediniz.

DİKKAT!

ÇIPLAK ELLE KESİNLİKLE DOKUNMAYINIZ. ELDİVEN KULLANINIZ.

ÇiĞ HALDE YENİLMEZ, DOĞAL HALİ HAFİF TOKSİK ÖZELLİK GÖSTERİR. 

  • Starter kültür listesinde yer alan probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir.
  • GDO içermez.
  • T.C. Sanayi ve Teknoloji bakanlığından onaylıdır.
  • Tirşik çorbanıza sağlık değeri yüksek besin öğeleri katılmasını sağlar, mayalanma işleminde kesin sonuç verir
  • Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactococcus lactis, Bifidobacterium animals, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, prebiyotik lif. 

  • Tirşik nasıl yapılır sayfamızdan kullanım şeklini öğrenebilirsiniz.
  • Süt mayalamada kullanarak probiyotik ürün elde edebilirsiniz. 

DOĞAL FERMENTE POSTBİYOTİK ÇORBA-1 L DOYPAK PAKETTE-PÜRE FORMUNDA

  • Türkiye’de ilk kez, biyoteknolojik prosesle ürettiğimiz Tirşik Çorbası ile geleneksel lezzeti modern üretim teknikleriyle buluşturuyoruz.
  • Abaka Teknoloji Osmaniye Teknokentte "Tirşik pancarı-Arum spp. kaynaklı ürünlerin ticarileştirilmesi" projesini yürütmektedir. 
 
PROBİYOTİK BAKTERİLER 
 
Probiyotik Starter Kültür: Seri üretimini gerçekleştirdiğimiz tirşik çorbasında starter kültür olarak kullandığımız probiyotik bakteriler Türkiye coğrafyasından doğal kaynaklardan elde edilmiştir. T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından onaylıdır ve GDO uygulaması yapılmamıştır.
 
Fermantasyon Bakteri Listesi: Lactobacillus acidophilus (ATA-LAP1201), Lactiplantibacillus plantarum (ATA-LPC98052), Lacticaseibacillus rhamnosus (ATA-LRS1902), Bifidobacterium animalis Subsp. Lactis (ATA-BAL0310), Lactobacillus kefiri.
 
TİRŞİK PANCARI 
 
Tirşik pancarı doğal ortamlardan özenle toplanmaktadır. Ozonlama yöntemiyle yüksek hijyen standartlarında yıkanmakta ve endüstriyel yöntemlerle doğranmaktadır. 
 
TİRŞİK ÇORBASININ ÜRETİMİ
 
Tirşik pancarı ozonlama yöntemiyle yıkandıktan sonra doğranmakta ardından otoklav ile steril edilmektedir. Mayalama işlemi fermantasyon tankında gerçekleşmekte ve tam otomatik olarak paketlenmektedir. Doğal mayalanmış-köy tipi yoğurt bir diğer temel öğe olarak kullanılmaktadır. Nohut unu çiğ olarak taş değirmende yerli ürünlerden elde edilmiştir. Maraş dövme (yarma) buğdayı kullanılmıştır. Doğal kaynak tuzu kullanılmıştır. Ürünümüzün tüm bileşenlerinde kalite olarak en yüksek standartlar hedeflenmiştir. Hiç bir şekilde katkı ya da koruyucu madde içermez, tüm ürünler doğaldır. 
 
Isıtarak ya da soğuk tüketebilirsiniz.
 
Bağışıklık sistemini güçlendirir sindirim sağlığını destekler.
 
Taş değirmende öğütülmüş doğal kaynak tuzu kullanılmıştır.
 
-Yüksek ambalaj kalitesi: Çorbanın ambalajlanmasında kullanmış olduğumuz kapaklı doypak paket 3 katmanlı bir yapıya sahip olup gıda için özel olarak üretilmiştir. Yüksek aseptik özelliğe sahiptir. Çok kullanımlı olması nedeniyle mutfağınızda daha sonra farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. 

 

Diğer Özellikler
Ürün kategorileri

Tirşik Çorbası

Tirşik Çorbası

Tirşik Çorbası

Tirşik Mayası

Tirşik Mayası

Tirşik Çorbası

Para Birimi Seçimi Yapınız
TRY Türk lirası