.209,11.631-11.633c0-3.497-1.578-6.602-4.022-8.732v-10.67h7.91c4.471,0,8.108,3.637,8.108,8.108V191.497z">

Ar-ge Çalışmalarımız

Şirketimiz gıda biyoteknolojisi alanında Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesinde ar-ge faaliyeti gerçekleştirmektedir. Uygulama aşamasına geçen projelerimizden “Tirşik çorbasına ait endüstriyel prosesin kurulumu” 3 fazdan oluşmaktadır.

1. Endüstriyel ve ev tipi probiyotik mayalama mixinin oluşturulması.

2. Üretim prosesisinin tasarımı ve küçük ölçekli üretimi

3. Arum meryemianum bitkisinin kültürel ekimi.

İlk iki aşama tamamlanmış olup arge-çalışmaları sonucu 3 adet ürün piyasaya sürülmek üzere hazır hale gelmiştir.  Geleneksel yöntemlerle evlerde yapılan bağışıklık sistemini ve sindirim sağlığını güçlendiren aynı zamanda öğün olarak tüketilen çorbanın endüstriyel prosesi Türkiye’de bir ilktir.

 

Para Birimi Seçimi Yapınız
TRY Türk lirası