Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda kabak çekirdeği proteinini çok duydunuz değil mi? Peki, bu kadar popüler olmasının sebebi ne dersiniz? Hadi birlikte öğrenelim! Diyetisyenler kabak çekirdeği proteinine bayılıyor çünkü harika bir alerji dostu seçenek. Süt ürünleri, soya veya fındığa alerjiniz varsa, kabak çekirdeği proteini sizin için kurtarıcı olabilir. Üstelik, kalbinize ve bağırsaklarınıza iyi gelecek bir sürü besinle dolu! Kabak çekirdeği protein tozları ve barları da son yıllarda bayağı popüler oldu. Neden mi? Çünkü sağlıklı yağlar, lif ve minerallerle yüklüler. Hatta New York'lu diyetisyen Theresa Gentile, kabak çekirdeğinin magnezyum açısından çok zengin olduğunu söylüyor. Kabak çekirdeği, lifle bağırsaklarınızı, omega-3 yağ asitleriyle kalbinizi, magnezyumla da kemiklerinizi destekler. Ayrıca bezelye proteini, nohut proteini gibi diğer bitkisel proteinlerle karıştırıldığında, vücudunuza ihtiyacı olan tüm amino asitleri sağlar. Yani anlayacağınız, kabak çekirdeği proteini kesinlikle denemeye değer! Sağlığınıza bir iyilik yapın ve bugün deneyin! 😉 #disbiyoz #probiyotikler #prebiyotikler #mikrobiyom #sindirimsağlığı #fermentegıdalar #inflamasyon #sağlıklıbeslenme #bağırsaksağlığı #sağlıklıtarifler #antioksidanlar #fiberzengin #şekersiz #sağlıklıatıştırmalıklar #hidrasyon #süpergıdalar #tirşikçorbası #sağlıklıgıdalar #sağlıklıklıyaşam